De New Range Rover Sport is nu te bestellen!

De nieuwe Range Rover Sport is te bestellen bij Breeland Rotterdam


De nieuwe Range Rover Sport: nu naar eigen smaak te configureren en te bestellen bij Breeland. Krachtige, indrukwekkende prestaties, ontwikkeld om elke uitdaging aan te gaan. Onze Electric Hybrid biedt een optimale efficiency en een zeer grote elektrische (EV) actieradius. Verkrijgbaar met een 324 kW/440 pk of 375 kW/510 pk motor, een elektrische actieradius tot 113 km WLTP en DC-snelladen in onder de 60 minuten.

 

Het exterieur biedt een assertieve evolutie waarbij moderniteit en verfijning samengaan met enorme begeerlijkheid. De Range Rover Sport presenteert een compleet nieuwe definitie van sportieve luxe. Het interieur is modernistisch, verfijnd en dynamisch. De doelbewuste cockpitstijl van de rijpositie zet de toon voor een interieur waarin de bestuurder centraal staat.

 

 

De nieuwe Range Rover Sport in het kort:

 

  • Een instinctief rijgedrag op de weg, met aansprekende rijdynamiek en moeiteloze beheersing.
  • Een combinatie van een dynamisch, sportief karakter en de ongeëvenaarde verfijning die u verwacht.
  • Echte moderne luxe met de nieuwste technologieën voor comfort en gemak.
  • De New Range Rover Sport zit boordevol innovatieve ontwerpen en technologieën.

 

De nieuwe Range Rover Sport is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Range Rover Sport S, Range Rover Sport SE, Range Rover Sport Dynamic SE, Range Rover Sport Dynamic HSE, Range Rover Sport Autobiography en Range Rover Sport First Edition.