New Range Rover Electric | De eerste volledig elektrische Range Rover

De iconische Range Rover, synoniem voor stijl, prestaties en verfijning, maakt zich op voor een grensverleggende transformatie – de komst van de New Range Rover Electric in 2024. Schrijf uzelf in voor exclusieve updates en de kans om als een van de eersten een pre-order te plaatsen voor de allereerst volledig elektrische Range Rover.

Inschrijven voor updates

Wat is er op dit moment bekend over de New Range Rover Electric:

  • Met meer in te dienen patenten dan ooit voor een Range Rover ingediend, worden prototypes van de New Range Rover Electric op dit moment onderworpen aan de meest extreme testen in extreme temperaturen, onder alle omstandigheden en, uiteraard, tijdens het doorwaden van water tot wel 850 mm diep.
  • Ingenieurs streven ernaar de stilste en meest verfijnde Range Rover ooit te creëren, met een unieke configuratie voor actieve weg-ruisonderdrukking en geluidsontwerp, plus comfortniveaus in de cabine mogelijk gemaakt door zijn elektrische basis voor serene moderne luxe.
  • Range Rover biedt een eerste blik op de zeer verwachte New Range Rover Electric, die adembenemende moderniteit belichaamt door het voorbeeldige Range Rover-ontwerp, met subtiele aanwijzingen voor zijn volledig elektrische aandrijving.
  • De 800V-architectuur zorgt voor topprestaties op het gebied van snelladen bij publieke snellaadpunten.
  • Range Rover zal toekomstige klanten een naadloze elektrische eigendomservaring bieden – moeiteloos opladen, energiepartnerschappen, software-updates via de lucht en intelligente technologie om het bereik te maximaliseren.
  • New Range Rover Electric zal worden gebouwd op de flexibele Modular Longitudinal Architecture in Solihull, Verenigd Koninkrijk, naast bestaande mild- en extended-range plug-in hybride Range Rover-voertuigen, terwijl een nieuwe onderbody-faciliteit van £70 miljoen opengaat bij de fabriek.
  • Batterijen en elektrische aandrijfeenheden (EDU’s) zullen worden geassembleerd in het nieuwe Electric Propulsion Manufacturing Centre van JLR in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.
  • Meer informatie over de actieradius, prijs en beschikbaarheid van de New Range Rover Electric zal later bekend worden gemaakt.


Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws?
Wij nodigen u graag uit om uzelf in te schrijven voor exclusieve updates, onthullingen, en achtergrondinformatie over de volledig elektrische Range Rover. Daarmee krijgt u tevens de gelegenheid om de unieke kans om een pre-order te plaatsen deze mijlpaal in de geschiedenis en toekomst van Range Rover.

Inschrijven voor updates