Voordelen

LAND ROVER DIENSTEN

 • LAND ROVER ASSISTANCE VERLENGEN

  U houdt uw Land Rover natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. En onderweg geniet u tijdens de garantieperiode van de gemoedsrust die Land Rover Assistance biedt bij eventuele pech onderweg. Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Land Rover Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud of laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Land Rover voor een periode van 1 jaar.

  Lees meer
 • LAND ROVER ONDERHOUD: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

  Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. 

  Lees meer
 • Land Rover Garantie

  De Land Rover garantie omvat een uitgebreid pakket kenmerken en voordelen die in overeenstemming zijn 
  met het hoge niveau van onze after sales dienstverlening. In deze sectie vindt u een overzicht van wat door de garantie wordt 
  gedekt en wat u moet doen om van alle voordelen te kunnen genieten.

  Lees meer
 • Land Rover InControl

  Land Rover InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

  Lees meer
 • Land Rover Pivi & Pivi Pro

  Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

  Lees meer
 • Onderhoud en reparaties

  U kunt met uw Land Rover in onze werkplaats terecht voor: regulier onderhoud, reparaties, APK, aircoservice, zomercheck en wintercheck.

  Lees meer
 • Schadeherstel

  Voor kwalitatief hoogstaand merk-erkend schadeherstel werkt Breeland Jaguar Land Rover samen met ABS Den Elzen. ABS Den Elzen verzorgt het totale schadeherstelproces.

  Lees meer
 • Banden

  Wilt u uw banden seizoensafhankelijk laten wisselen en wilt u deze laten opslaan in ons bandenhotel? Dat kan bij Breeland! U kunt bij ons ook banden kopen.

  Lees meer
 • Onderdelen en accessoires

  Voor originele onderdelen en Land Rover accessoires bent u bij Breeland aan het goede adres. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen!

  Lees meer
 • Vervangend vervoer

  Wanneer uw auto in onze werkplaats staat, wilt u graag mobiel blijven. Daarom bieden wij een aantal jonge Land Rovers aan als vervangend vervoer.

  Lees meer
 • Services voor bestaande klanten

  Wij bieden onze klanten graag wat extra's aan. Daarom kunnen onze klanten gebruik maken van onze populaire butlerservice en airport service.

  Lees meer
 • Beauty behandeling

  Wanneer uw Land Rover een goede poetsbeurt kan gebruiken, zowel van binnen als van buiten, dan is onze beauty behandeling uitermate geschikt.

  Lees meer
 • Zakelijk en leasen

  Wilt u een Land Rover leasen? Wij helpen u graag verder met (zakelijke) financiering, zoals operational-, financial-, private- of short lease.

  Lees meer
 • Land Rover shop

  Bent u Land Rover fan of heeft u een naaste die dol is op het merk? In onze Land Rover shop bieden wij diverse merchandise en accessoires aan.

  Lees meer