Land Rover APK Rotterdam Breeland

Land Rover APK

plan flexibel een afspraak voor apk in voor uw Land Rover voordat deze verloopt en ga weer veilig op weg

Maak een werkplaatsafspraak

De APK is een belangrijke check van de veiligheid en milieuaspecten van uw Land Rover. Tijdens deze check worden onder andere de banden, het onderstel, de verlichting en de carrosserie van uw Land Rover gecontroleerd. Daarnaast kijken we ook naar de samenstelling van uw uitlaatgassen.

Het is belangrijk om een APK op tijd uit te laten voeren: u riskeert anders een boete en natuurlijk wilt u zelf ook graag zonder zorgen de weg op. De APK is een verplichte keuring om het milieu te beschermen en om te zorgen voor een goede verkeersveiligheid in Europa. In het keuringsschema staat wanneer uw Land Rover gekeurd dient te worden. Bij het te laat keuren riskeert u een boete van het RDW of de politie.

Breeland is een erkende APK locatie, zowel in Rotterdam als Brielle. Bent u van plan om uw Land Rover naar de werkplaats te brengen voor een APK keuring? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We hebben een ruime werkplaats met korte wachttijden. Zo zorgen we er bij Breeland voor dat u met uw Land Rover altijd flexibel bij ons terecht kunt.

Heeft u vragen over de APK? Of wilt u de APK combineren met één van onze andere diensten? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd om u alles uit te leggen.