Land Rover leasen en zakelijk Rotterdam Breeland

Zakelijk en leasen

Breeland is uw partner voor oplossingen in het zakelijk of private leasen van een Land Rover

Neem contact met ons op

Breeland: uw partner voor zakelijke en lease oplossingen

 

Breeland Rotterdam is ook uw partner in zakelijk advies. Graag ontzorgen wij u met een goed mobiliteitsadvies met als doel, u de echte 'Breeland experience' te laten ervaren: fijne auto's, optimale service, persoonlijke aandacht en alle mogelijkheden voor leasen, financieren en verzekeren. 

Land Rover biedt een modellengamma aan, dat in toenemende mate aansluit op de wensen van de zakelijke markt. Zo kiezen steeds meer ondernemers en werknemers voor Land Rover. Daarnaast is er ook een nieuw gamma aan bedrijfsauto's. Als u hier meer over wilt weten, komen onze verkoopadviseurs graag bij u langs, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunnen wij antwoord geven op al uw vragen en kunt u de auto ervaren middels een proefrit. Ons doel is om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, in feite willen wij u een passend antwoord bieden op iedere zakelijke mobiliteitsvraag.

Voor een zakelijke auto die inspireert en motiveert is een Land Rover de perfecte keuze. Hierbij behoren passende services en precies daarin wil Breeland zich onderscheiden. Onze zakelijke klanten kunnen wij bedienen met een uiteenlopend pakket aan producten, diensten en comfort services. Oftewel, one-stop-shopping: Breeland is uw ideale zakelijke mobiliteitspartner voor Land Rover.

Wat wij bieden aan Land Rover lease services: