Breeland Land Rover Rotterdam

Breeland: een gevestigde naam sinds 1997

 

In 1997 opende Breeland haar deuren. Een memorabel moment waarmee er geschiedenis werd geschreven: Breeland Rotterdam was het eerste Land Rover Experience Centre van Europa. Breeland geloofde namelijk sterk in het succes van het toen alleen nog in Amerika bekende concept ‘zien is beleven’. Met een opvallend pand langs de A16, de ringweg van Rotterdam, maakte regio Groot Rotterdam kennis met in eerste instantie alleen Land Rover. En met succes! Het concept sloeg aan. Later, in 2016, is ook Jaguar aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels behoort Breeland al vele jaren tot de top 3 Jaguar Land Rover dealers in Nederland. We zijn zelfs al meerdere malen uitgeroepen tot beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland!

Wij zijn de officiële Jaguar en Land Rover dealer voor de regio’s Groot Rotterdam en Zeeland. In onze nieuwe showroom in Rotterdam kunt u de kwaliteit, design, service én de energieke synergie van Jaguar en Land Rover ervaren. Daar informeren onze sales adviseurs u graag over het leveringsprogramma van Jaguar en Land Rover, kunnen wij u alles vertellen over de voorraad auto’s; zowel nieuw als ‘Approved’, bent u van harte welkom voor een proefrit en uiteraard voor onderhoud en reparatie van uw Jaguar of Land Rover.

Onze vestiging in Brielle is een officiële servicevestiging voor reparatie en onderhoud van Jaguar en Land Rover. Ook vindt u hier onze Pre-Owned voorraad; een ruim aanbod van Land Rover en Jaguar occasions en scherp geprijsde BOVAG kwaliteitsoccasions. Deze gebruikte auto’s (van de mooiste merken) zijn zorgvuldig geselecteerd en de herkomst en onderhoudshistorie is bekend.